Kinderactiviteiten

Bij De Peelberg zijn speeltoestellen en kinderspeelgoed. Ook in de omgeving van de Bed & Breakfast is veel te doen voor kinderen.

Bij de B&B

Op een royaal speelveld bij de Bed & Breakfast vindt u een grote trampoline (vier meter), een speelhuisje met zandbak, glijbaan en schommel en een doel voor balliefhebbers. Er is volop ruimte om te ravotten en verstoppertje te spelen, of om zelfgeplukte maïskolven te roosteren op een kampvuurtje (laat de boer het niet merken!).

Op vijf minuten fietsen is een heerlijk bosje om in te crossen en er zijn talloze hutten te vinden van de lokale jeugd. Enkele kazematten (bunkers uit de Tweede Wereldoorlog) in de omgeving zijn natuurlijk ook superspannend om te ontdekken!

Veel kinderattracties

In de buurt van De Peelberg zijn onder meer een aantal zwembaden, e-village (een overdekte game-hal) en Toverland. Ook de Efteling is niet ver. 

Het bezoekerscentrum van De Groote Peel heeft verschillende avonturentochten, waarmee kinderen vanaf vier jaar de natuur kunnen ontdekken.

Musea

In Asten zit het Nationaal Beiaardmuseum, dat ook voor kinderen leuk is. In Nederweert ligt Eynderhoof. Dit openluchtmuseum laat zien hoe de mensen rond 1900 leefden. De nadruk ligt op het wonen, werken en spelen van de bevolking uit de Peel.

www.eynderhoof.nl
www.beiaardmuseum.nl
www.museumterugindetijd.nl
www.toverland.nl
www.historisch-openluchtmuseum-eindhoven.nl
www.aardbeienland.nl
www.aardbeienhof.nl
www.raspberry-maxx.nl
www.efteling.nl