Fiets-, wandel- en rolstoelroutes

Fietsen

Rondom De Groote Peel liggen mooie fietsroutes, door kleine dorpjes en langs beekdalen met hun kruisen en kapellen. Bed & Breakfast De Peelberg ligt aan de verbindingsweg tussen knooppunt 20 van het Brabantse en knooppunt 95 van het Limburgse fietsroutenetwerk. In de zomer is er in De Peel de jaarlijkse fietsvierdaagse.

Bij fietsspecialist Jan Peeten kunt u fietsen huren: www.janpeetenrijwielhandel.nl

www.fietsenindepeel.nl
www.fiets4daagsedepeel.nl
www.liefdevoorlimburg.nl
www.fietswandelweb.nl

Wandelen

Wandelaars kunnen lekker struinen door De Groote Peel. Door het natuurgebied lopen verschillende aantrekkelijke routes. Vanaf de Bed & Breakfast loopt u in vijf minuten het Nationaal Park in.

De Peelberg is daarnaast een goede pleisterplaats voor langeafstandswandelaars. De langeafstandswandelroute Hertogenpad, van ‘s-Hertogenbosch naar Roermond (law nr. 13) loopt zowat door de voortuin van De Peelberg.

www.nationaal-parkdegrootepeel.nl
www.wandelnet.nl

Rolstoelen

Natuurreservaat De Groote Peel heeft verschillende rolstoelroutes, waar u over de vennen en heide kunt rijden. De hoofdingang van het natuurpark ligt op tien autominuten rijden.

Voor rolstoelers (handbewogen), handbikers en wheelers is de jaarlijkse Rolstoelmeerdaagse Deurne een prima manier om van het Brabantse landschap te genieten.

www.nationaal-parkdegrootepeel.nl
www.rolstoelmeerdaagse.nl