Voor wie

Bed & Breakfast De Peelberg is helemaal ingesteld op gezelschappen met een mindervalide. Door de kleine schaal is de accommodatie overzichtelijk voor dementerenden. Daarnaast is er veel ruimte voor een persoonlijke invulling van uw vakantie. Ook actieve vakantiegangers en rustzoekers hebben de persoonlijke aandacht en het comfort van De Peelberg ontdekt.

Mindervaliden

De Bed & Breakfast is berekend op rolstoelgebruikers. Op een onnadrukkelijke manier is De Peelberg helemaal gericht op mindervaliden, inclusief zorg en hulpmiddelen.

De Peelberg is de ideale stek voor stellen of gezinnen, waarbij één of meer personen zorg nodig hebben of in een rolstoel zitten.

Families

Voor ouders of grootouders met hun (klein)kinderen is De Peelberg een heerlijke plaats voor een lang weekend of een midweek: veel natuur in de omgeving om erop uit te trekken en een zwembad in de buurt. Bij De Peelberg zelf zijn volop speelruimte, speelgoed en spelletjes voor kinderen.
Onze kamers bieden ruimte aan maximaal zes volwassenen. Voor kinderen tot en met vier jaar kunnen we een kinderbed bijplaatsen. Ook een kinderstoel is op aanvraag aanwezig.

Ouderen en rustzoekers

De Peelberg is rustig gelegen. Wie het erf niet af wil, vindt bij De Peelberg genoeg om te genieten. Vanuit de Bed & Breakfast is er een goede kans om hazen, fazanten of patrijzen te zien. Een enkele keer passeert een koppel reeën. Op de gemeenschappelijke veranda, in de eetkamer of op uw eigen terras komt u tot rust. En u kunt gebruik maken van de goed gevulde boekenplank en de gezelschapsspelletjes.

Sportieve vakantiegangers

Wandelaars en fietsers zitten in De Peelberg op hun plek. U wandelt in tien minuten het natuurgebied in. De straat waaraan De Peelberg ligt, is de verbinding tussen het Brabantse en Limburgse fietsroutenetwerk. De Peelberg ligt ook aan het wandelknooppuntennetwerk. Schoenen en nordic walking stokken kunt u overdekt stallen. Liefhebbers van geocaching maken graag gebruik van het gratis internet.

Zakelijke reizigers

Voor zakenreizigers of mensen die voor korte tijd in de omgeving werken is Bed & Breakfast De Peelberg een persoonlijk, rustig en voordelig alternatief voor een hotel. De Peelberg biedt naast een goed bed en een uitgebreid ontbijt een prettige zitkamer met een bescheiden keuken. Internet is gratis toegankelijk.