Kamers

Een volledige renovatie in 2007 veranderde de stallen en de deel in drie comfortabele, ruime slaapkamers, twee badkamers, een zitkamer en een serre. De Bed & Breakfast De Peelberg combineert moderne voorzieningen als vloerverwarming en dubbel glas met authentieke details uit de voormalige stallen.
In De Peelberg kunnen maximaal zes volwassenen en een aantal kinderen slapen (hangt af van de leeftijd). Huisdieren zijn toegestaan in overleg.

Varkensstal

In de vroegere varkensstal, is een romantische kamer met een zitje en een ruime eigen badkamer met douche en toilet. U slaapt hier in een antiek, maar comfortabel tweepersoonsboerenbed.

Koestal

Waar vroeger de koeien stonden te herkauwen, zijn nu twee kamers met elk twee eenpersoonsbedden. Deze kamers hebben een eigen wastafel. Een van de twee kamers heeft een tuindeur naar een eigen terrasje op het zuiden. Deze deur kunt u afsluiten met een houten luik. In beide kamers staan Völkerbedden, traploos verstelbare hoog-laagbedden met valbeveiliging.

Paardenstal

De voormalige paardenstal is verbouwd tot een luxueuze badkamer met douche en toilet, volledig geschikt voor mensen met een functiebeperking en rolstoelgebruikers. Modern, maar met een nostalgische sfeer. De oude voedertrog functioneert als babybad.

Deel

De oude deel is tegenwoordig een zonnige zitkamer, waar ’s morgens het ontbijt voor u klaar staat. Hier is de oorspronkelijke dakconstructie nog zichtbaar. Via de openslaande deuren komt u in de serre. Op de deel heeft u boeken, informatie over de omgeving, speelgoed en gezelschapsspelletjes voor het grijpen.

Tuin

Rondom de Bed & Breakfast ligt een grote tuin die veel vogels en klein wild aantrekt. In deze tuin, achter een groenwal, ligt een lekkere speelplek voor kinderen, met een klimhuis, een schommel en een grote trampoline.