Gastenboek

Reacties van onze gasten

Dank, dank, dank voor alles wat we hier genoten en ondervonden hebben. Het was heel bijzonder. Jan Baas


Lieve Gea,
Ook dank voor alle verpleegkundige zorg. Je deed het vlot, vriendelijk en bekwaam. Ook je advies van koets en paard was geweldig! Geziena Baas


Helaas is de vertrektijd weer aangebroken. We hebben heel erg genoten van deze week en goed geslapen! Hopelijk, als alles goed blijft gaan, zien jullie ons wel weer. Dus geen afscheid voorgoed. We hebben het adres, dus dat komt wel goed. Heel hartelijk dank voor de vindingrijkheid in verband met de badstoel en ook voor de leuke versiering op ons bed vanwege ons 50-jarig huwelijk.
Tot ziens, Gerry Zondervan uit Katwijk ZH


Ik ben het kompleet eens met het bovenstaande. Eddie Zondervan, ook uit Katwijk


Voor de derde keer was het weer een feestje op De Peelberg te logeren tijdens de Deurnese rolstoelmeerdaagse. Vandaag alweer de laatste 30 km. Door het Brabantse landschap te gaan. We zijn in elk geval weer goed voorzien van proviand voor deze derde –alweer zeer zonnige- dag. Na de prima verzorging door Gea gaat het vandaag ook vast van een leien dakje.
Fieke: nog veel succes met de F3! Wordt vast snel A1!?
Bert: succes met de verbouwing (we komen zeker volgend jaar het resultaat bewonderen)
Jolein: veel plezier met crossen, skaten, fietsen,…
Gea: succes met het improviseren (het zijn de laatste loodjes), met het runnen van deze fijne bed and breakfast Hartelijk dank en groetjes van Jacques en Jacqueline


Gea, onze kennismaking beloofde veel, maar de werkelijkheid is met geen pen te beschrijven. Wat heb je gezorgd voor ons allemaal en speciaal voor de jongens. Het was toch een behoorlijke klus. Zonder jou was deze vakantie niet mogelijk geweest. Het heeft de band tussen ons en onze zoons weer helemaal hecht gemaakt. Hier kunnen we weer een hele tijd op teren. Hartelijk dank voor alles! En dan ook de mooie broeken die we dank zij jouw tip voor Nemi kochten bij Meeuwis in Meijel. Een aanrader voor ieder die problemen heeft met het kopen van broeken voor gehandicapten. We hopen dat de tijd ons nog weer bij elkaar brengt. Heel, heel veel dank! En we wensen jullie veel zegen op jullie werk. Kees Wesdorp, Nemi, Johannes, Heleen


Beste familie Roza,
Hetty en Jan hebben een fijne week doorgebracht bij jullie. De verzorging was prima, evenals de accommodatie. Beide kerstdagen in de St. Jozef waren ook goed verzorgd (Jan en Hetty zijn voor de warme maaltijd ‘uit eten’ geweest bij het zorgcentrum. (Toevoeging voor de duidelijkheid van Gea)). Daarvoor onze hartelijke dank. We zullen dit niet snel vergeten.
Hartelijke groeten Familie Schoonheim-Samson


Daar sta/ zit je dan. Je wilt op vakantie, maar hebt ook goede zorg nodig. Je hebt al enkele adressen uitgeprobeerd, maar elke keer weer ontbreekt er iets of is de badkamer of het toilet niet toegankelijk. De zorg is te laat of niet goed. De hulpmiddelen zijn niet goed geleverd.

Maar dan lees je over De Peelberg. Bed and breakfast met zorg. Zou er dan eindelijk een adresje zijn dat alles in zich heeft? Gauw geboekt en er naartoe. Het begon al met de mededeling dat hoog/laag bedden aanwezig zijn. Ook de papegaai(al kan hij nog niet praten). De apotheek kon de zorgmiddelen leveren. En ja hoor: Gea mailde direct of de hoeveelheden klopten. Zeer attent. Een week later kreeg ik een sms-je dat ook de hulpmiddelen gearriveerd waren. Ik kon dus met een gerust hart vertrekken.

Toen we aankwamen, werden we gemoedelijk, in een huiselijke sfeer ontvangen. De kamers zijn goed ingericht, schoon en van alle gemakken voorzien. De badkamer is rolstoeltoegankelijk, evenals de andere ruimtes.

De zorg bleek ook perfect. Voor het eerst sinds 3 jaar weer onder de douche. Niets bleek teveel gevraagd en het was genieten! Wandelen, winkelen, fietsen, tafelen, de omgeving heeft voor elk wat wils. De folders die Gea verzameld heeft, bieden de nodige informatie.

Het feest is voorbij. Ik ga weer naar huis. De smaakpolitie mag hier komen. Alles is perfect en alle elementen komen hier samen. Een pluim voor deze locatie met zorg. Menigeen kan het niet verbeteren. 5 sterren van Jeanne en Thea, tot ziens!


We hebben het fantastisch naar ons zin gehad hier in de Peelberg! Heel goed aangepast voor onze elektrische rolstoelen, een overheerlijk ontbijt, de warme zorgen van onze gastvrouw en natuurlijk de geweldig mooie omgeving en de heerlijke rust!
We komen zeker terug!
Tot ziens! Gerry en Carla Weller, Nelleke van Barneveld


Lieve Gea, Bert en Kids,
We waren echt aan een weekend rust toe. Dat hebben we hier echt gevonden! Heerlijk gewandeld met dochter Jolein erbij!! Lekker verwend vanaf het moment dat we zijn aangekomen tot het vertrek. Met een beetje weemoed gaan we weg, maar komen beslist terug!!!
Lilian en Jo Frederiks, Kerkrade